De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Uanset hvad man handler på nettet, så er det vigtigt at passe på, det er nemlig ikke alle hjemmesider som er sikre at handle på. Hvis man er rigtig uheldig, kan man nemlig komme ud for uheldige episoder, hvor man modtager en beskadiget vare, en kopivare eller måske slet ikke modtager en vare. Derfor er det utroligt vigtigt, at man tjekker den butik man handler fra, inden man køber noget. For selvom at det er er meget nemmere og mere belejligt at købe sine designermøbler på nettet, kan det ofte virke mere sikkert at handle i sin lokale møbelforretning. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Hvis man tjekker hjemmesiden først, er man faktisk bedre stillet end hvis man køber i fysiske butikker. På nettet er der nemlig fortrydelsesret og mulighed for tilbagebetaling, hvilket der ikke altid er hos den lokale møbelforretning.

Så før du køber dine designermøbler, så tjek først og fremmest følgende ting på hjemmesiden, dette kan være forskellen på en god og en dårlig oplevelse og spare dig mange penge.

Er der CVR – nummer på hjemmesiden?

Virksomheder som er registreret i det danske virksomhedsregister, skal oplyse deres CVR – nummer på deres hjemmeside. Nummeret er på 8 cifre og er virksomheden identifikationsnummer.

Er hjemmesiden e-mærket?

Alle virksomheder som sælger på nettet kan blive e-mærket, hvis de forpligter sig til at overholde den gældende lovgivning og følger e-mærkets retningslinjer for blandt andet betalingsformer. E-mærkningsordningen tjekker så løbende op på de butikker, der er e-mærket.

Hvilke oplysninger oplister virksomheden?

På hjemmesiden skal der stå virksomhedens e-mailadresse, navn, fysiske adresse og et telefonnummer. Med disse oplysninger kan man tjekke op på om, virksomheden eksisterer.

Så hvis man vil være sikker på, at man køber et lækkert designermøbel, og ikke køber en grim kopivare eller sender penge til en svindlers bankkonto, så kan det godt betale sig at tjekke hjemmesiden først.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here