sammenlign mobilpriser

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når der skal købes nye mobiltelefoner, er det en god idé at sammenligne forskellige tilbud og modeller, for at vurdere hvad der er nødvendigt. Hvis i er en hel familie som skal have nye mobiltelefoner, kan der være rigtig mange penge at spare. De fleste familiemedlemmer har typisk deres egen mobiltelefon, derfor kan det være en god idé at samle alle familiensabonnementer. Der kan være mange penge at spare, hvis man vælger en familieløsning, og endnu flere penge at spare hvis i alle skal have nye mobiltelefoner samtidig.

Men hvordan gør man og hvad skal man egentlig være opmærksom på, hvis man ønsker billigere telefoni til hele familien? Sammenlign mobilpriser er en af tingene, men vi også listet en lang række andre tips op nedenfor.

Læg alle familiens abonnementer sammen hos en udbyder

Der er mange fordele ved at have alle familiens abonnementer hos én udbyder. For det første, så vil I kunne spare mange penge, da der er mange selskaber, der tilbyder specifikke løsninger, der henvender sig til familien. Et lille bonus tip er også at i kun bliver opkrævet for et regningsgebyr, hvilke oftest er 49 kr med girokort, og 9,5kr. ved betalingsservice. Det kan årligt også være en stor besparelse.

Ved at samle familiens telefoni i samme selskab, er det desuden muligt at holde kontrol med det samlede forbrug for mobiltelefoni gennem den fælles forbrugsoversigt. Samtidig har I, som forældre, mulighed for at børnesikre internetsider og spærre for indholdstakserede SMS’er, som kan være at deltage i forskellige konkurrencer.

Køb over nettet

Ved at bestille telefoner og abonnementer over nettet har I ifg. dansk lovgivning 14 dages returret ved al fjernsalg. På den måde har i et par dages betænkningstid, frem for når i handler i en fysisk butik. Dog er det en god idé at handle i nogle af de store velkendte shops, som der troværdighed bag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here