De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Falske webshops, der udelukkende er ude på at narre dine penge fra dig, fylder meget i medierne lige for tiden. Det betyder, at der er mange gode grunde til at være ekstrameget på vagt. Især her i den søde juletid, som vi går i møde.

Det er mere relevant, end det nogensinde har været før. Derfor får du her et par gode råd, som du kan følge, hvis du vil være sikker på, at du ikke kommer til at købe hos en webshop, der ikke sælger rigtige produkter, men blot er ude på at franarre dig dine penge.

#1: Kig efter e-mærket

e-mærket er en dansk anmærkning, som webshops kan få. Det er dog ikke alle og enhver webshop, der har mulighed for at få den, for det kræver, at man består en form for test, som er kontinuerlig. Derfor er det altså ikke alle og enhver – og især ikke svindelfirmaer – der kan komme igennem nåleøjet.

Udsnit fra Only4Kids.dk, der blandt andet sælger fodboldmål.
Udsnit fra Only4Kids.dk, der blandt andet sælger fodboldborde.

Herover ses et eksempel på en webshop, der har adskillige troværdigheds-indikatorer.

#2: Trustpilot

Trustpilot er en tjeneste, som de fleste danskere kender. Det er en tjeneste, hvor forbrugere har mulighed for at give deres oplevelse med en given tjeneste eller webshop stjerner. Det betyder, at ud ikke behøver at gøre dig de samme negative erfaringer, som andre har gjort.

#3: Kig efter SSL-certifikatet, når du shopper på nettet

Hvis du vil være sikker på, at de oplysninger, du deler med den webshop, du handler på, udelukkende deles med denne, så skal du være opmærksom på, hvorvidt webshoppen har et SSL-certifikat. Har den det, vil der stå https med grønt foran webadressen, hvorimod der blot vil stå https, hvis ikke der er det. Er der https, kan du i de fleste tilfælde roligt handle med den specifikke virksomhed, du ønsker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here