De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det vrimler med webshops, og desværre er det ikke alle, der er lige troværdige. Se her, hvordan du vurderer, om en webshop er ægte eller falsk, så du undgår at blive snydt, når du handler på nettet.

På en webshop er det nemt og bekvemt at bestille varer hjem direkte fra sofaen. Det er dog ikke alle webshops, der er lige pålidelige. Hvis du handler hos en falsk webshop, risikerer du, at du mister dine penge. Der var en gang hvor disse falske webshops primært var tøj og lignende. I dag kan det stort set være alting. Hvis det sælger online, er der også falske webshops. Så hvis du skal købe træpiller eller lignende, så gør det fra et sted du ved du kan stole på. 

Det kan dog være vanskeligt at vurdere, hvorvidt en webshop er falsk eller ægte, hvis ikke du ser dig godt for. Herunder følger en række tips, du med fordel kan gøre brug af, hvis du vil undgå at blive snydt, når du handler over nettet.

Urealistiske priser

Hvis priserne er urealistiske, bør du være på vagt. Det gælder, hvis priserne er for lave i forhold til andre webshops, der sælger samme produkter. Det er dog ikke det eneste. Du kan med fordel kigge efter, om priserne er skæve, da det kan være et tegn på, at de er oversat af en maskine. En pris på 345,67 kr. bør eksempelvis få alarmklokkerne til at ringe.

Hvordan er teksterne?

En professionel webshop bruger penge på ordentlige tekster. Ligner teksterne noget, der er oversat via Google Translate, er der i de fleste tilfælde tale om en autogenereret webshop med udenlandske bagmænd – og det vil typisk være en falsk webshop, hvor du risikerer at blive snydt.

Tjek anmeldelser

Trustpilot, Facebook og Google bugner med anmeldelser af webshops. De fleste ægte webshops i Danmark gør meget ud af at samle anmeldelser ind, som signalerer, at de gør sig umage med kundeservicen. 

Se et eksempel også efter Trustpilot-scoren der ofte fremgår af sidens footer. Det er et signal om, at her er tale om en ægte webshop. Du bør samtidig klikke dig ind og læse anmeldelserne, hvis du vil være sikker på, at kunderne er tilfredse med de produkter, de har fået leveret.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here