De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vil du gerne vide, hvad du skal kigge efter, hvis du vil være sikker på, at du ikke bliver snydt, når du køber varer over internettet? Så læs med herunder, hvor du får et par gode råd til, hvordan du undgår at blive snydt her i den søde juletid.

Er der angivet en adresse og CVR-nummer?

Det vigtigste punkt, når du skal vurdere, hvorvidt en specifik virksomhed er legitim, er, om der er angivet en korrekt adresse og et CVR-nummer. Hvis der er det, kan du nemt og hurtigt slå virksomheden op, så du kan se, hvorvidt her er tale om en rigtig virksomhed.

Det betyder, at du først og fremmest skal se efter, om du kan finde kontaktoplysninger på webshoppen, før du foretager et køb.

Her ses footeren hos webshoppen Pandacig, der sælger e-cigaretter over nettet. Kontaktoplysningerne er tydeligt angivet, så her er tale om en legitim virksomhed.

Er tilbuddene for gode til at være sande?

Hvis tilbuddene er for gode til at være sande, er det vigtigt, at du sikrer dig, at de rent faktisk er det. Hvis de er for gode, bør alle alarmklokkerne ringe, og medmindre det er black friday, er det en god idé at lade være med at stole på dem.

Har de gode anmeldelser på Trustpilot?

Hvis ikke den webshop, du planlægger at handle hos, har gode anmeldelser på nettet, er der ingen grund til at handle hos dem. Du kan lynhurtigt læse om andre kunders oplevelse med butikken, og hvis ikke den er god, er der absolut ingen grund til at handle med dem.

Du kan også vælge at slå webshoppen op på sociale medier som eksempelvis Facebook. Hvis ikke der heller er gode anmeldelser her, anbefales det, at du finder et andet sted at købe julegaverne. Der er ingen grund til at risikere noget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here