De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I takt med at e-handlen stiger og stiger, og der hver dag bliver brugt mange millioner kroner på online handel, så kommer der også flere og flere webshops til, der vil have en del af kagen. Langt de fleste af dem har helt reelle hensigter, og ønsker at sælge nogle produkter til nogle kunder, der efterspørger dem. Desværre er der også dem, der kun har til hensigt at berige sig selv på bekostning af forbrugere, der stoler på dem med deres dankort oplysninger.

I takt med at vi danskere bliver mere og mere fortrolige med at handle på nettet, bliver vi også bedre og bedre til at spotte fup webshops, men det kan stadig være meget svært at spotte, da svindlerne også bliver bedre og bedre til at få det hele til at se ægte ud.

Der er mange måder at spotte om en hjemmeside er reel, eller den er ude på at narre dig. Generelt kan man sige, at hvis et tilbud er for godt til at være sandt, er det i mange tilfælde netop det, der er tilfældet. Der er nogle ting, der aldrig bliver sat drastisk ned, så finder du Louis Vuitton tasker, MacBook Pro computere eller lignende med 50% rabat, så er det nok ikke nogen, der rent faktisk har varerne på lager.

En anden god ide, hvis du handler med en dansk hjemmeside, er at kigge efter e-mærket, som du nok godt kender. Det er dog ikke nok at tjekke om mærket er der, da det som bekendt ikke er voldsomt omstændigt at sætte et billede ind på en side dermed få det til at ligne, at man har e-mærket, som er lavet af e-handelsfonden.

Et eksempel på hvad du skal kigge efter

Nedenstående eksempel er fra InkPro der sælger blækpatroner på nettet.

Her kan du se e-mærket i venstre side, og når man klikker på det kommer man ind på denne side, hvor man kan se deres certifikat og rent faktisk se at de er medlem af e-mærket, og at det ikke bare er noget de skriver.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here