De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Har du stiftet bekendtskab med speak? Hvis ikke så er det på høje tid! Speak er professionel tale, som kan bruges over reklamefilm, radioudsendelser, podcast, film og meget mere. Hver gang du tænder for dit fjernsyn og ser en reklame med VoiceOver, kan du opleve det in action. Det er stemmen, som formidler budskabet til dig på en fængende og professionel måde med krystalklar lyd.

Speak-talenter til dit projekt

Står du og bakser med et videoprojekt? Mangler du en højtlæser til din nye E-bog? Måske mangler du en fængende stemme til din reklamefilm? Selvfølgelig kan du bare lave indtalen selv, men har du udstyret? Har du lige nøjagtig den stemme, som du gerne vil formidle?

Speak bruger professionelt VoiceOver udstyr, som gør at din lyd altid komme krystalklart igennem. Ikke nok med det, så er der en bred variation af speakstemmer så du kan få lige nøjagtig den lyd som du drømmer om med professionel speak.

En stemme der passer til dig

I et professionelt speak studie arbejder der en perlerække af forskellige fagfolk, som hver især har deres egen unikke stemme. Mangler du for eksempel en dyb og faretruende VoiceOver, en up-beat og entusiastisk stemme eller måske en lys og barnagtig stemme? Så finder du det i dit katalog af speakstemmer.

 Ikke nok med det, så kan du også få speakstemmer på andre sprog. Det er ikke sikkert dit medie har brug for en dansk stemme, derfor kan du også finde alt fra engelsk til svensk og spansk hos et speakstudie – så behøver du ikke selv bekymre dig om at bakse med Duolingo og Google Translate.

Professionel speak er vejen frem for dig, så tag kontakt i dag og få lige nøjagtig den stemme, som passer til dit projekt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here