sikre website

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange mennesker gennem tiden er blevet svindlet på nettet. Flere større medier har bragt historier om mennesker der er blevet snydt, når de handler online. Ikke så overraskende er mange blevet skepsiske ved at handle online og derfor har vi undersøgt forskellige butikker for at skabe mere tryghed ved onlinesalg og i dette indlæg, vil i kunne læse nogle forskellige overvejelser, omkring sikre webbutikker.

Flere og flere danske webbutikker er for det meste sikre nok at handle på. Især de webshops som benytter e-mærket. Webshops med e-mærket er sikre at handel, og du er som bruger sikker på at virksomheden ikke svindler dig. Eller e-mærket er dit sikkerhedsnet, hvilket betyder at når du handler på webshops med e-mærket, er du økonomisk dækket. Du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel, hvis du køber en fysisk vare. Ligeledes kan du klage til e-mærkets jurister, som er eksperter inden for forbrugerrettigheder, regler og lovgivning på e-handelsområdet. De sidder klar til at hjælpe og vejlede dig i klagesager.

Sammenligningstjeneste kun med e-mærket butikker

Hvis du søger efter sikre webshops, støder du på prissammenligningstjenesten pricepusher.dk. Siden samler forskellige webshops, og sammenligner priser på en masse forskellige produkter. Der hvor siden skiller sig ud, er at siden kun sammenligner webshops, som er med i e-mærkesordningen. Mange andre prissammenligningstjenester sammenligner bare ud fra den enkelte shop, og her går kunden for det meste efter prisen. Ved at handle på en hjemmeside som er e-mærket vil du i det lange løb kunne spare penge. produkterne ud fra prisen, og du kan altså risikere at blive sendt videre til en fupbutik. Hvis en hjemmeside, som er e-mærket skulle prøve at snyde dig, så hjælper e-mærkets jurister med gratis og effektiv sagsbehandling, mægling og dialog mellem dig og  webshoppen, hvis den vel og mærket er med i e-mærket ordningen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here