Sikkerhed på nettet

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vær med til at formidle viden

Der er mange steder på nettet, hvor det ikke er sikkert at handle. Dette kan være mindre websites, hvor egerne ikke er interesseret i at gøre noget for sikkerheden, når der handles. Det kan også være, at det er for komplekst for dém, som der har hjemmesiderne. Men en ting er helt sikkert og det er, at det aldrig er en god forretning ikke at have styr på sikkerheden. Men hvordan får man så styr på den? Det kan være gavnligt hvis der er nogle virksomheder, med erfaring, som ved noget om sikker e-handel kunne videreformidle deres viden. Dette kunne ske igennem en event eller en form for præsentation over for andre virksomheder.

Samarbejd med et bureau

Ved at afholde et event og videre dele viden, kan I være med til at gøre det mere sikkert at handle på nettet. I denne forbindelse kan det være en god ide at få et samarbejde med et eventbureau, så som Event Republic, for at få en god event. Her kunne der f.eks. formidles, hvordan man kunne gøre sin e-shop mere sikker, både for ejerne selv og ikke mindst for kunderne. Dette kunne skabe et større kundegrundlag for ejerne, da det er klart, at der vil være en tilbøjelighed til at vælge, at handle de steder, hvor der er mest sikkert.

Sikkerhed på dagsordenen

Det er i hvert fald vigtigt at få på sin dagsorden, hvis man vil gøre sig nogle forhåbninger om at få en succesfuld e-handel. Der er jo heller ikke mange, som går ind i en ghetto for at købe dyr elektronik f.eks.. Sikkerheden er kun blevet mere vigtigt, da de fleste ikke har nogen ide om, hvad der kan ske, når man handler på nettet. Det er bestemt ikke lige som at handle i butikken i ens center. Der ved du nogen lunde, hvordan handlen fungere. Det er de færreste der ved, hvordan handlen på nettet egentlig fungerer.