De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Køb af varer over nettet, gør hverdagen nemmere. Dog skal man bare være opmærksom, da der er folk, som prøver at snyde dig. Du kan her blive klogere på, hvordan du undgår at blive snydt, når du foretager dig køb af varer over nettet.

Webshoppen
Når du kigger på varer på en webshop, skal du lægge mærke til, om webshoppen er fup. Kan du stole på webshoppen? For at finde ud af, om webshoppen er svindel, kan du gøre følgende:

  • Tjek beskrivelsen er i orden, hvilket vil sige tjek efter stavefejl, eller om teksten er oversat rigtigt.

  • Find anmeldelser af siden, og find ud af, hvor mange besøgende denne hjemmeside har. Dette er med til at tegne et billede af, om hjemmesiden er ny, og herved ikke eksisteret længe.

  • Priserne er en faktor, hvor du hurtigt kan finde ud af, om hjemmesiden er svindel bl.a. kan varerne være kopivarer.

  • Kontaktoplysninger skal der være på en troværdig hjemmeside. Det vil derfor sige, at du på hjemmesiden, skal kunne komme frem til e-mailadresse, telefonnummer og andre kontaktoplysninger på virksomheden bag webshoppen.

Sikker betaling

Varen er lagt i kurven, og du er klar til at betale. Når du betaler, skal du sørge for, at det foregår sikkert. I dag er det muligt for kunder at betale på forskellige måder, men nogle betalingsformer er bedre end andre.

Sørg altid for at betale med kort f.eks. enten Visa eller Dankort. Hvis du risikerer at blive snydt, kan din bank hjælpe dig med at få pengene retur. Du har derfor et større sikkerhedsnet bag dig. Når du har foretaget din betaling, er det altid godt at gemme enten kvittering eller tage et billede af, at købet er gået igennem. På den måde har du ekstra dokumentation, hvis tilfældet for snyderi skulle ske.

Efter køb, kan du blot vente på at modtage din pakke med din vare f.eks. ravlygter, hvis du har planer om at tage på en ravjagt tur ved en af Danmarks fantastiske strande.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here