sikker e handel

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Især tøjbranchen er en af de brancher, der har formået at omdanne deres målgruppe til at handle online. Mange af de helt store multistores som f-eks. Zalando, Ellos eller Boozt, ses der dagligt reklamer for, på i tv og offline reklamesøjler. I denne guide giver vi dig et indblik i hvad du skal være opmærksom på, før du køber tøj på nettet.

14 dage fortrydelsesret

Når du handler på nettet har du altid minium 14 dages fortrydelsesret, der er ligegyldigt hvilket vare du køber. Her er det nemlig loven om fjernsalg, som træder i kraft. Hvorimod hvis du f.eks. køber tøj i en fysisk, har du som udgangspunkt ikke fortrydelsesret, som om mange tror det. Dog har mange butikker efterhånden en meget liberal byttepolitik, men du kan også komme ud for, at du ikke kan returnere tøjet og få pengene tilbage.

Ifølge købeloven er det ens eget ansvar at sende varerne retur, men mange butikker vælger at betale returneringen for dig for at kunne konkurrere på lige fod med de andre webshops. Det kan være en god idé at undersøg betingelserne på forhånd, så du på den måde undgår ubehagelige overraskelser.

Hvornår kan du forvente at have din vare?

Det er meget forskelligt fra butik til butik, om hvor hurtigt de sender. De fleste webshops benytter idag enten GLS eller postnord, og har derfor relative korte leveringstider. Nogle hjemmesider reklamerer med ”hurtig levering”, men skriver ikke, om det er to dage eller to uger. Du skal også være opmærksom på, hvor virksomheden sender fra. Hvis de skal have varerne sendt fra Kina, bliver leveringstiden for naturligvis længere. Webshoppen streetoffashion.dk, som bl.a. sælger bamsestøvler og blondekjole, har 1-2 dages levering, og gratis levering ved køb over 500 kr. Derudover tilbyder siden også en rigtig fornuftig kundeservice, så hvis du ikke kan passe den påglædende vare, kan du sende det gratis retur, samt modtage en ny uden beregning.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here