skraldespand

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis det skal være behageligt for os alle, at bevæge os offentlige steder, som f.eks. veje og parker, så er det vigtigt der ikke ligger affald og flyder på jorden og i naturen.

Et af de vigtigste instrumenter til at forhindre affald på jorden, er at sørge for dem, som bevæger sig på stedet, har mulighed for at komme af med deres affald i en offentlig og tilgængelig skraldespand.

Hvad skal en offentlig skraldespand kunne?

Den skal naturligvis kunne indeholde affald. Og meget gerne en god portion, så skraldespanden ikke skal tømmes hele tiden. Men en god offentlig skraldespand skal også passe ind i dens omgivelser. Så det er en fordel med stilfulde skraldespande, der hjælper med at holde byrummet i rent. Der findes en række forskellige designs, og hvilket der er bedst til det aktuelle byrum, kommer helt an på, hvad området skal bruges til, hvordan det ser ud i dag og hvor tydelige skraldespandene skal være. Der skal også tages hensyn til hvor mange der bruger området, og til hvad. Der er også forskel på størrelsen i forhold til, om de skal være i en bypark i en hovedstad og en strand i en region, hvor befolkningstætheden ikke er så stor.

Skraldespande og deres design

Offentlige skraldespande skal være holdbare, og er derfor ofte lavet af metal. Dette materiale kommer i et væld af former og farver, frembragt ved pulverlakering. Så der kan sagtens tages hensyn til områdets nuværende æstetik i udvælgelsen af skraldespandene.

Til offentlige skraldespande kan i dag også fås med mulighed for sensorer, så til at give besked, når de skal tømmes, plads til rottefælder, hvis dette er et problem i området og LED lys, som får strøm fra solceller.

Hvis der er behov for det, kan der også indkøbes modeller med mulighed for affaldssortering.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here