De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når vi handler på nettet, er der risiko for at blive snydt. Det er ikke fedt, men sådan er det nu engang. Er der noget, der er værre end at blive snydt, så er det at blive snydt, hvis det kunne have være undgået. Derfor får du her et par gode råd til, hvad du skal se efter, hvis du vil undgå at blive snydt, når du handler på nettet. Helt konkret får du 4 troværdighedsskabende tegn, du bør se efter, hvis du vil være sikker på, at du kan have tillid til den shop, du gerne vil handle hos.

Triple A

Triple A mærket er et mærkat, du får, hvis din virksomhed er kreditværdig. Det er ikke alle virksomheder, der får den, men hvis du handler med en virksomhed, der har den højeste kreditværdighed, er der minimal fare på færde. UnigGardin er en af disse virksomheder, og du kan se Triple A-mærkatet, hvis du scroller ned i footeren.

TrustPilot

TrustPilot er en god løsning, hvis du vil være sikker på, at de andre kunder, der har handlet med en specifik virksomhed, har været tilfredse. Har en virksomhed en høj rating på TrustPilot bør du derfor godt kunne stole på dem.

e-mærket

e-mærket er et mærke, du kan få, hvis du driver webshop i Danmark. Det er et mærke, der signalerer, at her er tale om en virksomhed, som du godt kan have troværdighed til, og det er samtidig et mærke, der er godt, hvis du vil være sikker på, at du har mulighed for at få dine penge retur og så videre.

Er virksomheden på Facebook?

Hvis en virksomhed er synlig på Facebook, så er det en god idé, hvis du lige tjekker, om de er aktive. Er de det, og har de gode anmeldelser, vil du typisk kunne få meget ud af at handle hos dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here