Sådan handler du sikkert

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Priskrigen raser hele tiden i disse dage. Butikker og webshops slås side om side for at sælge varerne til den billigste pris. Det er naturligvis noget, der kommer forbrugeren til gode. Men når man handler online, så er der mange falske webshops, man skal holde øje med. Der er nogle helt åbenlyse kendetegn ved sådanne virksomheder. En af dem kan være mangel på telefonnummer og eller e-mail på webshoppen. Hvis man ikke kan komme i kontakt med virksomheden, så er der et faresignal, der burde blinke.

Tjek op inden køb

Man kan selv gøre sit forarbejde for at tjekke op på net butikkerne. Tjek deres rating på Trustpilot og læs de forskellige anmeldelser tidligere kunder har skrevet. Det plejer at give et fint billede af, hvor troværdig hjemmesiden er.
E-mærket er en anden troværdighedsfaktor, du kan holde øje med. Er virksomheden en del af den danske ordning, der sikrer kunderne på bedst mulig vis.
Det er dog ikke alle sandfærdige webshops, der er medlem af e-mærket. Det koster nemlig fra 699,- om måneden og kan være en dyr omkostning for små net butikker. Derfor kan man ikke altid udelukkende handle hos webshops, der er en del af e-mærket.

Sådan gør du

Er du måske ude efter en helt ny kontorstol, så vil den naturlige rækkefølge være følgende: Søg på Google efter kontorstol. Her kommer der en lang række resultater frem med forskellige stole og priser. Når du finder den stol, du godt kan lide, er næste skridt at undersøge hvorvidt webshoppen er en del af e-mærkeordningen.
Gå efterfølgende ind på Trustpilot og søg på webshoppens url. Her kommer den samlede rating og brugernes anmeldelser af webshoppen frem.
Hvis leveringstiden har været enormt lang, har du her mulighed for at undgå en webshop, hvis du skal bruge din kontorstol indenfor et par dage.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here