De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi danskere er vilde med at rejse, og vi bruger flere og flere penge på at rejse. Uanset om det er “Familien Danmark”, der skal på charterferie til Kreta, eller det er de unge par der skal på en forlænget weekend til New York, eller pensionisterne der skal ud og se verden og rejse en tur til Australien, så rejser vi mere end nogensinde.

En af de ting som mange har fået øjnene op for, er muligheden for at komme langt billigere af sted, hvis man rejser fra Tyskland, hvor priserne er noget lavere. Flybilletter til destinationer i Europa og USA er faldet drastisk, prisen på charterrejser er ikke fulgt med på samme måde, og derfor kan det være fristende at rejse fra Tyskland.

Det skal du være opmærksom på

Her i Danmark har vi det der hedder Rejsegarantifonden, som er dem der beskytter forbrugerne i tilfælde af konkurser eller lignende. Hvis du ikke kender selskabet er det altid en god ide lige at tjekke om de er medlem af dette, inden du bestiller rejsen, hvis du ikke pludselig vil stå med håret i postkassen.

Rejsegarantifonden er dansk, men der findes en fælles EU regel omkring, og rejser man fra Tyskland, hedder det Bürgerliches Gesetzbuch eller BGB, der mere eller mindre er det samme som den danske rejsegarantifond.

Skov Rejser er blandt dem der sælger billige rejse fra Tyskland til danskerne, og vælger du eksempelvis at rejse med dem, har de sørget for at du er dækket af den tyske pendent til rejsegarantifonden, da de udvælger hvilke rejseselskaber de handler med. Køber du gennem dem er du altså sikker. Vælger du selv at gå på jagt hos tyske rejseselskaber, kan det derfor være en god ide om de er medlem af denne, hvilket er obligatorisk for rejseselskaber i Tyskland.

Du kan med andre ord trygt booke en rejse fra Tyskland, og den eneste forskel er, at der ikke er nogen guider der taler dansk til dig, og holder dig i hånd fra lufthavnen til du lander på hotellet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here