Program

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Et stort projekt kan involvere problemer

Det at lave en e-handelside er et større projekt, som tager lang tid, mange overvejelser og mange forskellige personer. For at siden bliver god og ikke mindst sikker, kræver det mange forskellige kompetencer fra mange forskellige personer. Alle disse personer skal indgå i et team og det team skulle helst arbejde sammen om den samme målsætning. Gør de ikke det vil det gå galt og der vil blive brugt meget unødvendig tid på, at rette ting, snakket sammen mange gange og det vil til sidst blive en rodebutik, som skal laves om i sidste ende. Dette bliver meget dyrt og tidskrævende, tid er penge.

Få overblikket

At holde overblik over hele projektet kan være umuligt, hvis ikke at projektlederen har et værktøj til at gøre dette med. Med det rette værktøj ville projektlederen kunne få et overblik over hvilke opgaver, der skal løses og dermed få et større overblik. Med et projektstyringsværktøj er det muligt at fordele alle de forskellige opgaver, projektet indebære, ud til de forskellige ansatte, som skal løse dem. Det giver et overblik over hvem der løser hvilke opgaver og hvornår. På den måde kan en projektleder hele tiden følge med i hvor langt inde i projektet de er. Der kan planlægges hvornår der afholdes møder og hvem der skal deltage, her kan der blive snakket om hvad næste skridt er. Med et projektsyringsværktøj undgår man at flere laver den samme ting, man undgår dobbelt arbejde og spildt tid.

Alle kan følge med

Der kan skabes et overblik over hvem der f.eks. står for at udvikle og hvem der står for at teste, og hvornår dette skal forgå. Alle i temaet ville kunne følge med i processen og være med til at organisere det hele. Derudover vil der også kunne tidsregistres hvor lang tid der bliver brugt på hver enkelt opgave, så der kan komme et præcist tidsforbrug på projektet. Dette kan bruges til at regne ud hvad det har kostet i timeløn, for at udvikle siden, hvilket er meget gavnligt for virksomheden. Virksomheden kan på den måde holdestyr på budgettet og om det overholdes.