Køb julefrokosten på nettet

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste af os benytter os efterhånden af internettet, når der skal arrangeres fester. Mad, pynt og andet udstyr bestilles nemt på nettet (fx her), og få dage efter leveres det til døren. Som altid er der dog et par ting, du skal være opmærksom på, hvis du har bestilt årets julefrokost på nettet.

Aflysning

Når du bestiller, skal du være meget opmærksom på, hvordan du er stillet, hvis du bliver nødt til at aflyse festen. Ofte vil der være regler for, hvor lang tid i forvejen du skal give besked, og der kan være forskel på, hvor mange af pengene du kan få tilbage.

Du skal også være opmærksom på, om virksomheden kan annullere bestillingen. Det er vigtigt, at du har dine rettigheder på plads, hvis du pludselig vil annullere bestillingen få dage før festen.

Sørg for at alt er i orden

Når du bestiller online, har du ikke altid samme mulighed for at prøve maden, som du ville have fra en fysisk virksomhed. Normalt vil man have prøvet restauranten på forhånd, før man bestiller til en julefrokost. På nettet må du derimod læne dig op ad andres anbefalinger. Derfor er det også meget vigtigt, at du efter julefrokosten giver en anmeldelse eller tilbagemelding til virksomheden, så andre kan bruge din oplevelse.

Når du modtager varerne, er det vigtigt, at du med det samme tjekker, om alt er i orden – helst mens en fra virksomheden er til stede. Skulle der mange noget eller være sket noget med varerne undervejs, er det vigtigt, at du kan dokumentere det bagefter.

Når du kommunikerer med virksomheden, kan du med fordel gøre det på mail, så du har korrespondancen liggende, hvis det skulle blive nødvendigt.

Find den bedste pris

På nettet er det tit svært at gennemskue den nøjagtige pris, når du køber større ting. Der kan være mange gebyrer for levering, håndtering og diverse andre ting, som sender prisen i vejret. Derfor er det vigtigt, at du undersøger forskellige forhandlere, så du finder den bedste pris. Husk at læse betingelserne for handlen, før du køber, så du er opmærksom på eventuelle ekstra gebyrer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here