De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Sikker handel er efterhånden ikke en selvfølge – i al fald ikke, når det foregår på internettet. Og står du som nystartet virksomhed ved du, at du formentlig skal registreres som både import og eksport virksomhed. uanset hvilke produkter, du arbejder med – om det er fødevarer, elektronik, maskinindustri, e-handel eller noget helt femte, så er et kontinuerligt fokus med henblik på vækst et ufravigeligt krav, hvis virksomhedens økonomiske mål skal nåes gennem f.eks. engros handel.

Der er naturligvis mange måder at gøre det på, men især ved hjælp af automatisering, kan virksomhedens bundlinje hæves markant. Det handler om at udnytte eksisterende processer og resurser og implementere automatisering af arbejdsopgaver

Førend dette kan lade sig gøre, kræver det at der investeres i nye værktøjer – et af disse værktøjer er ERP. ERP er betegnelsen for Enterprise Ressource Planning, der dækker over styring af virksomhedens aktiviteter. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med økonomi, hvor Microsoft Dynamics NAV også ofte kommer ind i billedet. Disse 2 værktøjer kan i kombination skabe effektive arbejdsgange – så virksomhedens ledere kan koncentrere sig om at udvikle kerneforretningen.

Har du brug for en sådan løsning. Måske du er i tvivl? Hvis du er, har vi samlet nogle punkter herunder, der indikerer hvorvidt du kunne have gavn af disse. Jo flere I kan svare ja til, desto større er sandsynligheden for, at det denne software kunne være en god investering:

  1. Har I et IT-landskab med mange forskellige systemer?
  2. Er der processer i virksomheden, der skaber flaskehalse?
  3. Oplever I manglende IT-sikkerhed?
  4. Er jeres teknologi forældet?
  5. Har i for mange snitflader til andre systemer

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here