De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er du lige kommet ud af folkeskolen og måske allerede skoletræt? Eller bliver de utalige beslutninger om skole og uddannelse for meget? Hvis du kan svare ja til nogle af de spørgsmål, så kan et år på High School helt klart anbefales.

Den personlige udvikling

Et High School ophold starter typisk i august/september og slutter maj/juni. Så du får ca. 10 måneder i USA. Du rejser sammen med andre fra samme selvskab, men derudover er der meget fokus på individualitet og selvstændighed. Du skal bo med en værtsfamilie og adaptere til deres hverdag, derudover skal du gå i en ny klasse på din valgte årgang, hvor du kan starte på en frisk. Du vil få massere af muligheder for at leve det liv, du ønsker. Det hele foregår selvfølgeligt på engelsk, men der er intet at bekymre sig om, hvis engelsk ikke er din spidskompetence. I stedet er det en god ide, at investere i et oversættelsesprogram til engelsk. Du kommer godt fra start og giver også din værtsfamilie et godt og modent førstehåndsindtryk, når du skriver med dem inden selve rejsen.

Få udvidet din omgangskreds og mød nye kulturer

Udover din værtsfamilie, skal du også i skole. Uanset om det er en lokal lille skole eller en kæmpe skole i storbyerne, vil der være masser af nye ansigter. En anden god ting ved USA er, at de har så mange mennesker med forskellig etnicitet og bagrund. Derved er der mange forskellige mennesker, og du vil hurtigt lære meget, ved at snakke med dem. Der er selvfølgeligt også fritidsaktivisterne, her kan du prøve massere af ting, din danske skole ikke nødvendigvis tilbyder som musical, bueskydning, eller debat. De foregår på skolen med de andre elever efter den normale undervisning, så der er god mulighed for at blive venner på kryds og tværs af klasser og årgange.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here