De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Tænker du over, om den webshop som du er i gang med at handle i, også er et sikkert sted at handle? Sikkerhed er mange ting, når det gælder om at handle på nettet, både før under og efter dit køb – på den enkelte webbutik. Sikkerhed er en generel ting, når man handler på nettet. Men det er især vigtigt når man handler personlige produkter.

Her nævner vi fire områder, som handler om sikkerheden på hjemmesider, som du bør være obs. på, er i orden.

Er selve hjemmesiden sikker?

Du kan allerede tjekke én ting af, når du allerede træder ind ad døren på en hjemmeside. Alt du skal gøre her, er at kigge ved siden af hjemmesiden URL i søgebjælken. Her skal der være en låst hængelås. Har hjemmesiden denne hængelås, vil det i først omgang sige, og hjemmesiden er sikker at befinde sig på. Du kan også tjekke om URL starter med https, og ikke http.

Er der sikker betaling?

Når du handler på nettet, skal du hvis muligt, altid vælge en kendt betalingsformidler. Så er du sikker på at netbutikken ikke kan se dine kreditkort oplysninger. Du kan evt. se om netbutikken har E-mærket, som beviser at webshoppen overholder de regler, som der er til online nethandel.

Er leveringen med neutral afsender adresse?

Dette er ikke et tilfælde, som skal være gældende på alle webshops, men det er yderst rart, hvis man handler personlige produkter – som kondomer, eller anden præventionsmiddel. Så slipper du for at de personer, som har din pakke i hænderne, før dig – ikke ser at du får din pakke fra en webshop med sådanne produkter.

Er produkterne man modtager, sikre?

Køber du produkter, vil du naturligvis gerne være sikker på at selve produktet er sikkert at bruge. Dette kan du tjekke, ved at finde CE-mærket. Dette er en mærkeordning som beskriver at produktet overholder de lovmæssige krav, i EU. Har produktet dette mærke, kan du være sikker på at produktet er sikkert at anvende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here