De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Tiden er snart inde og det er ved at være Black Friday igen. Den lækre dag, hvor du kan gøre det perfekte kup.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er ligesom mange andre ting oprindeligt fra Amerika. Det bliver holdt fredagen efter Thanksgiving, som falder den fjerde torsdag i november. I år er Thanksgiving d. 28. november og hermed er Black Friday d. 29. november

Det kom først til Danmark i 2010, hvor nogle danske virksomheder og webshops tog det første skridt og siden da, er det blevet mere og mere udbredt i Danmark. I 2015, kun fem år efter det kom til Danmark, slog Black Friday den største handelsdag nogensinde i Danmark.

I år er Thanksgiving d. 28. november og hermed er Black Friday d. 29. november.

Mange har nok hørt om Cyber Monday og det holdes mandagen efter Black Friday. Det minder meget om Black Friday. Her er det bare webbutikker der har tilbud. Det er bare ekstra godt og dejligt for os forbrugere.

Hvilke butikker har tilbud?

Stort set alle butikker holder udsalg, om end det er af deres nye eller gamle kollektion. Det vil i hvert fald være højest usædvanligt, hvis en butik ikke havde. På Blackfridaycounter.dk kan du finde en count-down til Black Friday. Når du handler over nettet, er det vigtigt at det er en troværdig side, fordi du oplyser dine kontooplysninger og du betaler for produktet. Det er en god ide at se Trustpilot og lignende inden du køber noget fra en ukendt hjemmeside.

Til sidst her, får du nogle gode tips til Black Friday. For det første er det en god ide at være tidligt ude, fordi butikkerne har en begrænset mængde produkter på lager. Et andet tip er at være sikker på at du stadig kan bytte varen, for mange køber noget impulsivt, fordi det er så billigt, men senere hen fortryder man det.

Vær klar, snart er det tid igen!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here