De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Førstehåndsindtryk er vigtigt, hvis ikke altafgørende, for kommende relationer. Dette gælder også ved huskøb. Huset bliver set og bedømt på meget kort tid og hvis der er noget der generer bliver det hurtigt sorteret fra. Omvendt skal der ofte meget lidt til for at give et godt førstehåndsindtryk. Ved hussalg er dette især væsentligt for haven, der skal forberedes på et hussalg. Læs mere om dette nedenfor. 

Sådan gør du

Ligesom huset skal haven tage sig godt ud ved salg. Den skal fremstå præsentabel og indbydende. Man skal have lyst til at bo og leve med og i den. Her er det vigtigt at græsset er slået og ukrudt er fjernet. Derudover skal buske og træer beskæres og kanter skal rettes. Terrassen skal fremstå nydelig og med havemøbler fremme. Hvis der mangler maling nogen steder skal dette ligeledes klares. I realiteten er det dette der skal til for at få taget nogle flotte og præsentable billeder af haven til dit hus. 

Find rette ejendomsmægler

Når arbejdet med haven er klaret, kan du tage kontakt til en ejendomsmægler. Gør det ikke inden, da helhedsindtrykket i hus og have også har betydning for prisen på huset. Du kan nemt finde en lokal ejendomsmægler online. Find fx ejendomsmægler Glostrup, ejendomsmægler Brøndby ved enten at søge online eller gå i mæglernes fysiske butikker i området. Det kan godt betale sig at få en pris på huset fra 3 forskellige mæglere, for at tjekke prisen. 

Husk vedligeholdelse

Når haven er ordnet, ejendomsmægler Glostrup er kontaktet og billederne er taget er arbejdet ikke gjort med det. For at få solgt huset skal der være fremvisninger og her skal haven fortsat fremstå præsentabel. Det er derfor vigtigt at vedligeholde det arbejde der bliver foretaget i den indledende fase. Haven skal passes og plejes til huset er solgt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here