De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi lever i et forbrugssamfund. Folk køber mere, end de har brug for. Og sådan har det været i noget tid. Og lige pludselig står du måske i den situation, at du simpelthen ikke har plads til alle de ting, du har købt gennem tiden. Men du har nødvendigvis heller ikke lyst til at smide noget ud. Så hvad skal du gøre?

Juleferieprojekt?

Garagen tænker de fleste ikke over som et sted at opbevare sine ting. Men det er ikke sandt. Bilen skal der selvfølgelig være plads til, men det betyder ikke, der ikke er plads til andre ting. Kom godt i gang med opbevaring i garagen, og udnyt pladsen på den bedste måde.

Står du med en tom pose af bakkemørtel efter at have pudset væggene op, så er det nu, der skal organiseres. Hvis ikke, hvad siger så ikke juleferie som en god omgang oprydning?

Optimer din opbevaring i garagen

Når du vil begynde at opbevare ting i din garage, er det vigtigt at tænke systematisk. Det er ikke bare opmagasinering for at få tingene af vejen. Du skal også kunne finde tingene igen. Så lav en plan over, hvordan du vil opbevare dine ting. Læg de ting sammen, der for eksempel hører til køkkenet. Kategoriser dine ting så det bliver nemmere for dig at finde tingene igen, når du skal bruge dem.

Når nu det er en garage, vi snakker om, er det en god ide at bruge pladsen langs væggene. Brug reoler, der går helt op til loftet og opbevar gerne hele vejen rundt langs kanten. På den måde bliver der plads på gulvet til bil og cykler.

Måske du også har brug for et sted til dit værktøj? Igen er væggen et oplagt sted. Man kan finde mange løsninger på vægopbevaring, så det er bare at komme i gang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here