De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Flere og flere danskere vælger at søge ud i verden, når de opstarter en virksomhed – og især med øget global vækst som hovedfaktor. Det behøver dog ikke at betyde, at der ikke er noget i at være iværksætter i Danmark – for det er der! Derfor får du denne lynguide til, hvordan du på bedst mulig vis starter din virksomhed.

Strategisk planlægning

Lige så vigtigt det er at holde sin virksomhed oppe, er det at planlægge sin virksomhed. Der er nemlig mange ting at tage stilling til, som er vigtige at vide, inden man begynder at sælge og tjene penge. De vigtigste ting, du skal have styr på, er i 6 trin:

  1. Virksomhedsnavn og logo. Navnet på virksomheden bærer en enormt stor del af betydningen for antallet af kunder, Et simpelt navn, der er let at udtale uanset sprog, samt en forbindelse til dine produkter, vil give flere kunder end et langt og mærkeligt navn.

  2. Forretningsplan. Forretningsplanen er noget, du begynder på fra starten – her skriver du alle dine ideer og planer ned.

  3. Økonomi og budget. For ikke at gå konkurs, skal du indtjene mere end du betaler. Derfor er det smart at læge et budget for din virksomhed og eventuelt få hjælp til det.

  4. Forsikringer. Din virksomhed skal naturligvis også have forsikringer.

  5. Type af virksomhed. Er din virksomhed fritid eller fuldtid? Er det interesse- eller aktieselskab?

  6. Produkter og ydelser. Det er smart at planlægge, hvad du vil sælge i din virksomhed. Er efterspørgslen stor nok?

Kom ud på det digitale marked

Der hersker absolut ingen tvivl om, at den digitale verden bryder frem med hastige skridt. Det er guf for enhver iværksætter – for at tage del i den verden kan give virksomheden et stort boost. Nogle iværksættere vælger helt at lave en digital virksomhed – er det dig?

Conversio er et dansk firma, der arbejder for at fremme digitale virksomheder. Conversio vil, med erfarne medarbejdere, sætte sig grundigt ind i menneskers adfærd på nettet – og disse informationer vil blive omsat til konkrete råd til din virksomhed. Derudover er Conversio enormt personlige. Derfor vil du som kunde få tilknyttet en fast Client Manager, afrapporteringsmøder og mulighed for personlig rådgivning fra erfarne specialister.

Sådan får du flere kunder

Mange virksomhedsejere har et enormt godt produkt, men få kunder. Hvordan kan det være?

For at få flere kunder, er det vigtigt at kunne kommunikere og være medmenneskelig. Helt konkret betyder det, at du sætter dig ind i kundens sted og får styr på, hvad lige præcis han eller hun står og mangler. Hvilket problem skal løses?

Det er også vigtigt at bestemme sin målgruppe. Der er lidt forskel på en målgruppe, der består af 20-årige mænd og 70-årige kvinder. Når du kender din målgruppe, er det meget lettere at reklamere og finde målrettede kampagner og produkter.

Måden, du kommunikerer med kunderne, har også stor betydning. Er det i virkeligheden eller over telefonen?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here