De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Selvom digitaliseringen for alvor har gjort sit indtog. Så kan det nogle gange være en fordel at skrive noget ned i hånden. Og her kan et penalhus være meget praktisk – det er uanset om du går i gymnasiet, på universitet eller har et kontorjob. Herunder får du 5 ting, som et penalhus absolut bør indeholde.

  1. Nogle gode skriveredskaber. Hav gerne både blyanter, kuglepinde og forskellige farvede tuscher.

  2. En overstregningstusch. Dette især godt hvis du har en masse papir og overstregningsarbejde, som du skal have styr på. Køb dem gerne i nogle forskellige farver, så du kan skabe et bedre overblik.

  3. En saks.

  4. En limstift eller eventuelt små klipse.

  5. En linex lineal. Hav gerne en almindelig lineal og en geometritrekant.

Penalhuset sikrer, at du altid har orden og styr på dine skriveredskaber. På denne måde ligger det ikke bare hulter til bulter i tasken.

Andre vigtige ting til skolen og jobbet

Udover et penalhus, så kan det også være en fordel at have nogle flere ting med i tasken.

  • En notesbog eller skriveblog. På denne måde kan du altid hurtigt skrive dine deadlines, aftaler og arbejdsopgaver ned.

  • En fysisk kalender. Selvom mange af os i dag har kalenderen over telefonen, så er der stadig noget rart ved at have alle ens aftaler samlet fysisk ét sted. Kalenderen kan være medvirkende til at give struktur og orden over dagene og ugerne.

Med disse redskaber i skole- eller arbejdstasken er du godt klædt på til alle opgaver. Selvom computeren i dag er vores primære arbejdsredskab, så kan vi risikere at den løber tør for strøm, eller at internettet pludselig fejler. Derfor er det en stor fordel, at altid have nogle skriveredskaber med i tasken, så man trods alt stadig kan fortsætte arbejdet. På denne måde fremstår du også mere professionel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here