De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er ikke sikkert, du kender til Bemer, men dækkenet kan hjælpe både dig og din hest. I den her korte artikel kan du læse og lære mere, så du kan tage næste skridt på vejen mod at give din hest et bedre og sundere liv, fri for smerter og gener.

Hvad end du overvejer at købe eller leje, så læs med her. Det tager kun et kort øjeblik, men kan gøre en stor forskel for både dig og din hest. Træf et veloplyst valg, så du kan hjælpe din hest med at blive gladere og få det bedre.

Pas godt på din hest med Bemer

Heste er kraftige, aktive dyr, men ligesom mennesker slider sport og dagligdag på dem. Mange får brug for hjælp på ét eller andet tidspunkt, og det kan komme i form af fysisk vaskulær terapi.

Til dét kan du bruge Bemer. Bemer er et dækken, som bruger et unikt Hertz-signal. Det hjælper kroppen med at sætte gang i helingsprocessen, og dét kan hjælpe med at bekæmpe både betændelse og smerter. Det blev opfundet i Tyskland, hvor det også er testet, og har været på markedet i 12 år.

Dækkenet kan lejes eller købes, og det er værd at overveje begge dele. Hvis du har mange heste, fx på et stutteri eller en rideskole, kan det være værd at købe Bemer – men har du en enkelt hest, er leje måske alt, du har brug for. At købe et komplet sæt er nemlig en stor udgift, mens leje er mere håndgribeligt.

Du kan få dækkenet i forskellige størrelser, og med et komplet sæt får du også gamacher til hestens ben, som kan supplere en intensiv behandling af blandt andet skader, sener, sår, mug og generel dårlig tilstand.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here